Felismeri-e Janics Natasát? Hozzáadás a gyűjtőhöz
''Én tudom, ő a kajakos. Kőbán Rita?''

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-03-09 |

Új játékunkban arra invitáljuk olvasóinkat, tippeljenek velünk: ki van a képen? Újságíróink mutatnak egy fényképet egy Csongrád megyei híres emberről. Ismeri őt? Mit mond önnek a portré, az arcvonások?
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Janics Natasa

Ezúttal Janics Natasa fotóját mutattuk meg a szegedi járókelőknek. A háromszoros világ- és kétszeres olimpiai bajnok kajakos a 2004-es athéni olimpián duplázott. A Démász-Szeged kajakosát minden megkérdezett felismerte, Volt, aki azt is tudta: Janics Natasa a határon túlról igazolt át Magyarországra.

Gulyás József nyugdíjas:


– Én tudom, ő a kajakos. Kőbán Rita? Nem... De kajakos, abban biztos vagyok. Hűha... Tudom, hogy nem magyarországi születésű, hanem átigazolt ide. Szoktam nézni a sportversenyeket, tehát tudnom kellene a nevét. De most valahogy hirtelen nem ugrik be... Megvan! Janics Emese, ugye? Natasa? Ja, igen, Natasának hívják. Láttam az athéni olimpiát, nagyon jó kajakosnak tartom. Egyébként minden sportközvetítést megnézek a tévében, direkt azért van két tévénk otthon.

Lengyel László nyugdíjas:


– Ismerem, ő a kajakos világ- és olimpiai bajnok. Janics Natasának hívják. Szinte minden sportközvetítést nyomon követek a tévében, legjobban persze a kézilabdát szeretem, utána pedig a focit. természetesen a kajak-kenut is nagyon kedvelem. Sajnos nem tudtam mostanában kijutni a szegedi versenyre, de nézem a tévében. Örülök, hogy Janics Natasa hozzánk igazolt, így Szegednek van egy világklasszis női sportolója.

Nemesi Pál épületgépész-tervező:

– Igen, biztosan tudom, ő Janics Natasa. Az újságban láttam meg a tévében. Kajakozik. Több versenyt nyert már, világ- és olimpiai bajnok. Azt is tudom, hogy Athénban Kovács Katalinnal nyerték az aranyérmet 500 méteren, párosban. A másikat egyéniben szerezte Janics. Szeretem a sportot, érdekel a kajak is. Janics egyébként ismert személyiség. Úgy tudom, innen nem messziről igazolt át. Szabadkáról? Nem? Bácskapalánkai? Ezt nem tudtam.

Kun-Szabó Mária vállalkozó:


– Tudom, ki van a képem. Szerintem kajakozik. Voltam a kajak-kenu egyesület egyik rendezvényén, ott láttam őt. Janics Natasának hívják. Személyesen nem ismerem. Azt nem tudom, hogy hányszor nyert világbajnokságot és olimpiát. A vízi sportokhoz nem értek, úszni sem tudok. A kajak-kenut nem szoktam tézni a tévében. Elvetemült focirajongó vagyok. A bajnokok ligáját nézem, és most nagyon várom a világbajnokságot.


Továbbá:
Felismeri-e Farkas Sándort?
Felismeri-e Juronics Tamást?
Felismeri-e Ujhelyi Istvánt?
Felismeri-e Szeri Istvánt?
Felismeri-e Pászti Ágnest?