Nyomtatás

[cikk] "F...ngasd el magad" - Oláh Ibolya megbotránkoztatta szentesi közönségét

Noha menedzsere határozottan cáfolja, több rajongó egybehangzó állítása szerint botrányt okozott szentesi koncertjén Oláh Ibolya, a Megasztár első szériájának ezüstérmese.
2006.03.13 08:07

 

Az egyik névtelen rajongó elmondása szerint már a színpadra lépése is hagyott kívánnivalót maga után, ugyanis állítólag modortalanul, egy odavetett mondattal köszöntötte közönségét. Öltözéke sem volt az alkalomhoz méltó, hiszen egy kapucnis felsőben állt ki a több száz fős szurkoló tábor elé, melyből alig látszott ki az arca. A legnagyobb felháborodást azonban mégsem ez okozta, hanem az, mikor felkonferálta az LGT együttes nagysikerű "Ringasd el magad" című számát.

A kezdőbetűt ugyanis r-ről f-re változtatta, az ilyen módon módosított (egyesek szerint megbecstelenített) szám pedig nem igazán nyerte el a rajongók tetszését, akik "cserébe" meglehetősen gyér tapssal "jutalmazták" kedvencüket. Szerencsére Ibolya rájött, hogy közönsége nem vevő erre a "poénra", így hamar visszatért az eredeti szöveghez. Azonban a nézők szerint Ibolya egyáltalán nem a tőle megszokott lelkesedéssel produkálta magát, így a többség csalódottan távozott a fellépésről.

"Tény, hogy nem olyan volt, mint máskor. Azt hiszem, magatartási allűrjeiben van még mit változtatnia, azt pedig, hogy merre, azt menedzserével együtt kell eldöntenie" - fogalmazott a város polgármestere. Frank Gábor, az énekes menedzsere ugyanakkor egyáltalán nem tud botrányról. "Ibolya 2500 ember előtt lépett fel, utána számos ráadást énekelt, és kb. 500 lemezt dedikált. Nem hiszem, hogy bármi baj lett volna" - fogalmazott. (Napi Ász híre alapján ma.hu)



Kapcsolódó írások:
Oláh Ibolya és Caramel zuhanása - Palcsó Tomi feltör »
Oláh Ibolya - Édes méreg koncertturné »
Oláh Ibolya remekül rajtolt »
Intézetből a Megasztárba - Oláh Ibolya elégedett sorsával »
"Fejet hajtok a nagysága előtt" - Gesztit lenyűgözte Oláh Ibolya egyénisége »

cikk küldése e-mail-bennyomtató verzió