Aerobik sportnap lesz Szentesen Hozzáadás a gyűjtőhöz

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-03-14 |

Hatodik alkalommal rendezi meg a nyílt aerobik sportnapot a városi sportcsarnokban holnap a Szentesi Aerobik Szabadidő SE.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Hatodik alkalommal rendezi meg a nyílt aerobik sportnapot a városi sportcsarnokban holnap a Szentesi Aerobik Szabadidő SE. Reggel 9-kor kezdődik a program, megnyitót mond Szirbik Imre polgármester. A Jövőnkért Alapfokú Művészeti Iskola növendékei tartanak táncbemutatót, majd a szegedi Kis Judit steppel. A budapesti Baucsek Norbert diszkótáncot mutat be, fél 12-től Kálmán István kick-boxoló önvédelmi mozgáselemekkel lép a közönség elé. Fél 1-kor kezdődnek a női és férfi szkanderversenyek.

Fél 2-től Szentgyörgyi Rómeó, a Pécsi Sasok klubjának tagja állóképesség-fejlesztő és nagy kalóriafelhasználású tréningre várja a résztvevőket. Fél 3-tól a budapesti Flexi Team mutatja be a flexibar nevű edzőeszközt. Délután fél 4-től a szegedi Kovács Éva capoeira fitneszre várja az érdeklődőket – ez egy háromszáz éves, brazil rabszolgák által kifejlesztett harci stílus. A programok közben folyamatosan lesz kozmetikai bemutató, arcfestés, fitnesz- és szabadidőruha-vásár, gépkocsi-bemutató és egészségi állapotfelmérés.