Rangadók a futsal NB I-ben Hozzáadás a gyűjtőhöz
Az Első Beton az Aramist, a Szentes a Csömört fogadja

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-03-13 | Süli Róbert

Ma mindkét megyei NB I-es futsalcsapat hazai környezetben lép pályára. Az Első Beton Szeged (kezdés 19 óra) az Aramist, a Legrand-Szentes (kezdés 20 óra) a Csömört fogadja.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Ma mindkét NB I-es futsalcsapat rangadót játszik hazai környezetben. A második helyen álló Legrand-Szentes (kezdés 20 óra) a Csömört fogadja. A Kurca-partiak remek formában játszanak, a múlt heti fordulóban éppen az Első Beton Szeged (kezdés 19 óra) mai ellenfelével, az Aramis-szal játszottak 4–4-es döntetlent.

Kezdjük a beharangozót az Első Betonnal. Szabó Zsolt tanítványai életbevágóan fontos meccset játszanak. Fontosat, hiszen a négybe kerülés múlhat az Aramis elleni eredményen. A szegedi tréner nincs túl jó kedvében, hiszen a leggólerősebb játékosát, Brinszky Adriánt veszítette el sérülés miatt. A többiek szerencsére egészségesek, így a tréner rendelkezésére állnak. A Beton jelenleg a 6. helyen áll és 28 pontja van. Az Aramis a negyedik, 31 ponttal. Egy biztos: a szurkolók sokat segíthetnek a zöld-feketéknek.

A Legrand-Szentes az idei pontvadászat kellemes színfoltja. Koncz Zsolt játékos-edző együttese jelenleg 35 pontjával a második helyen áll. A múlt heti bravúros idegenbeli pontszerzés után kellő önbizalommal léphetnek pályára a hazaiak. A szegedi meccshez hasonlóan a Legrandnak is nagy szüksége lesz a drukkerek biztatására, hogy sikerüljön megszerezni a 12. győzelmet.