Kóka a gazdasági csodáról Hozzáadás a gyűjtőhöz
Kóka fontosnak tartja a vasút korszerűsítését

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-03-13 |

A Szabad Demokraták Szövetsége az egyetlen párt, amely koherens vidékpolitikával rendelkezik – hangzott el a szombati szentesi tájékoztatón, ahol Kóka János gazdasági miniszter Gombos András, a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium politikai államtitkára, országgyűlési képviselőjelölt meghívására vázolta elképzeléseit.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Meggyőződése szerint a dél-alföldi régió a következő időszak nyertese lesz a gyorsforgalmi úthálózat kiépítésének köszönhetően.

Kóka fontosnak tartja a vasút korszerűsítését, a kistérségi vasutak működtetését. Tarthatatlannak nevezte, hogy Szentes–Szolnok között a hosszú várakozási idő miatt 17 kilométeres szakaszon 40 kilométeres sebességgel halad óránként a vonat. A miniszter elmondta azt is: a liberális fejlesztéspolitika a versenyképességet állítja középpontba.

Meggyőződése szerint amit Magyarország az utóbbi tíz évben elért, gazdasági csoda. Ennek ellenére úgy véli: szükség van „egy új politikai generációra, amely szétveri az összefonódásokat".

Kóka János saját tevékenységéről úgy nyilvánult meg, miszerint akkor érzékeli, hogy helyesen cselekedett, ha „az ellenzék és a szocik együtt üvöltenek".


Továbbá:
Bontással kezdődik a szentesi egyházi idősotthon építkezése
Türelmet kérnek a szentesi csatornaépítők
Elbocsátották Borzi Mártát
Az új víz furcsa ízű, de egészséges
Ma döntenek a szentesi kórházigazgató sorsáról