Pólónagyüzem Hozzáadás a gyűjtőhöz

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-03-11 |

Szentesen ma három bajnoki mérkőzést is rendeznek a ligeti uszodában. Először 16 órakor a Hungerit-Top Cop Security-Szentesi VK–BVSC női találkozóra kerül sor.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Szentesen ma három bajnoki mérkőzést is rendeznek a ligeti uszodában. Először 16 órakor a Hungerit-Top Cop Security-Szentesi VK–BVSC női találkozóra kerül sor. A hazaiak a harmadik, a vendégek a negyedik helyen állnak a bajnokságban. A presztízsen kívül nincs más jelentősége a mérkőzésnek, ugyanis az már korábban eldőlt, hogy a szentesiek a Dunaújvárossal, a fővárosiak pedig a Domino-BHSE-vel játszanak a 8 pontig tartó rájátszásban a fináléba kerülésért.

A nők után a férfiak következnek: 18 órakor a Legrand-Szentesi VK a nagy vetélytárs Szolnokot látja vendégül. A Kurca-partiak az alapszakaszban az első nyolc között akarnak végezni, ehhez kötelező a két pont megszerzése. Este negyed nyolckor OB I/B-s megyei rangadót rendeznek: a Zöldcsoportban 14 ponttal harmadik helyen álló REMCO-Bertók SC Szentes az egy meccsel kevesebbet játszott 9 ponttal negyedik HVSC-t fogadja.

A férfi OB I-ben a Szeged Beton VE 20 órakor a Pécs otthonában ugrik vízbe.