Szentesi pályázatok Hozzáadás a gyűjtőhöz
Mintegy hárommillió forintot különítenek el

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-03-07 |

Egyhangú szavazással döntött tegnap délutáni rendkívüli ülésén a szentesi képviselő-testület arról, hogy mintegy hárommillió forintot különítenek el a területi kiegyenlítést szolgáló alaphoz benyújtott pályázatokra.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Egyhangú szavazással döntött tegnap délutáni rendkívüli ülésén a szentesi képviselő-testület arról, hogy mintegy hárommillió forintot különítenek el a területi kiegyenlítést szolgáló alaphoz benyújtott pályázatokra. Amikor a pályamunka készült, a kiírás szerint az önkormányzatnak 30 százalékos önerőt kellett vállalnia a strandfürdő egyik medencéjének felújításához, a Schweidel utca kinyitásához a Szegvári útra, a Szent Miklós tér korszerűsítéséhez és a Jövendő utcai játszótér modernizálásához.

E négy feladat pluszkiadását fogadták el a képviselők. Ugyancsak egyhangúlag döntöttek arról, hogy pályázatot nyújtanak be a helyi közlekedés normatív támogatására a szaktárcához. Szirbik Imre polgármester teljes terjedelmében felolvasta a fideszes képviselők interpellációját, amely a télbúcsúztató karneválon közlekedő kisvasutat és a város vezetőjét is bírálta. Szó szerint ismertette továbbá a mozdonyvezető bocsánatkérő levelét is.


Továbbá:
''Csak az MSZP-szavazók szállhatnak fel a kisvonatra''
Zokogni is lehetett a szentesi felvételin
Télbúcsúztató, karnevállal Szentesen
Végítéletre várnak szentesi Petőfi Szállóban működő üzletek
Alig volt tegnap szabad asztal a szentesi éttermekben