Tisztesen helytállni Hozzáadás a gyűjtőhöz

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-03-04 |

Ma délután az esélytelenek nyugalmával ugorhat a vízbe a világ egyik legjobb női klubcsapata ellen a Hungerit-Top Cop Security-Szentesi VK.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk

A női vízilabda OB I középszakaszának utolsó előtti fordulójában idegenben ugrik vízbe a Hungerit-Top Cop Security-Szentesi VK. Nem lehet kijelenteni, hogy Kocsis István edző csapatának könnyű dolga lenne, ugyanis ma 15.30-kor a Domino-BHSE ellen játszik a Kőér utcai uszodában. A budapestiek két fronton is kiemelkedően szerepelnek, a bajnokságban még nem veszítettek egyetlen pontot sem, de a LEN-kupában is százszázalékos teljesítménnyel jutottak a legjobb nyolc közé.

Soraikban szerepel többek között Horváth Patrícia, Kisteleki Dóra, Tomaskovics Eszter, Valkay Ágnes, Pelle Anikó – ötükben az a közös, hogy valamennyien szerepeltek a Montrealban világbajnokságot nyert magyar válogatottban.

A szentesiek között is található ugyan három vb-aranyérmes, Tóth Andrea (Montreal), Szremkó Krisztina, Sipos Edit (Róma), de ettől függetlenül valószínűleg elégedettek lehetnek, ha csak megszorítanák a listavezetőt. Az elmúlt héten a Dunaújváros otthonában a forduláskor még 6–5- re vezettek, a végén viszont kénytelenek voltak elkönyvelni a súlyos, 17–8-as vereséget. Remélhetőleg a Domino ellen jobban megy majd.