Felkészülés a rangadókra
A Legrand-Szentes ma, az Első Beton holnap játszik

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-02-27 | Mádi József

A futsal NB I-ben a Legrand-Szentes ma 20 órától az Abonyt fogadja a Dr. Papp László-sportcsarnokban, míg az Első Beton a szokásoktól eltérően nem ma, hanem holnap 19 órától látja vendégül a Vasast.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A szentesi szurkolók ízelítőt láthattak az elmúlt héten a futsal szépségeiből. A Magyar Kupa-döntőnek ideális és tökéletes feltételeket teremtettek a Dr. Papp László-sportcsarnokban, és a Gödöllő–Aramis finálé is minden igényt kielégített. Úgy tűnik, a sportágban szűnőben vannak az unalmas meccsek, helyébe a nyílt sisakos, látványos játék lépett, amelyből a két említett gárda remek példával járt elöl.

– Igazi modern futsalt láthatott nemcsak a közönség, hanem a csapatom valamennyi tagja is – erősített meg Koncz Zsolt, a Szentes játékos-edzője a véleményünket. – Ez lehet az az út, amelyet járni kellene: olyan feltételek megteremtése, amelyek segítségével felzárkózhatunk a profikhoz.

A Legrand-Szentes ma 20 órától az Abonyt fogadja a kötelező siker reményében.

– Az utolsót látjuk vendégül, és a legutóbbi két mérkőzésük eredménye alapján nemcsak elöl, hanem hátul is „gólerősek". Semmi más nem lehet a célunk, csak a győzelem. Szarvas letöltötte az eltiltását, így játszhat azon a meccsen, amely helyzetkihasználás szempontjából jó felkészülés lehet a ránk váró rangadók előtt – vélekedett az esélyekről Koncz.

A másik NB I-es alakulat, a szegedi Első Beton nem ma, hanem – mivel az újszegedi sportcsarnok foglalt – holnap 19 órától fogadja a Vasast.