Nincsenek bérelt helyek

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-02-11 | Szélpál László

A női vízilabda-válogatott új kapitánya, Szilágyi Péter ezen a héten is tartott edzést a legjobbak részére. A Hungerit-Top Cop Security-Szentesi VK csapatából ezúttal négyen vettek részt a foglalkozásokon.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Az elmúlt héten 21 fő részvételével megtartotta első edzését a női pólóválogatott. Azon a tréningen a szentesieket egyedül Döme Nóra kapus képviselte. A mostani, második tesztedzésen már négyen vettek részt a Kurca-parti alakulatból: Győri Eszter, Molnár Anett, Sipos Edit és Tóth Andrea. Utóbbinak nem a mostani volt az első találkozása az újdonsült szövetségi kapitánnyal, az Új-Zélandról hazatért Szilágyi Péterrel.

– A montreali vb-n futottunk össze, az egyik mérkőzést néztük együtt – mesélte Andrea, aki tagja volt a világbajnokságot nyert magyar válogatottnak.

A mostani edzésen már ott voltak a dunaújvárosiak is, de a szentesieken kívül BVSC-s játékosokat is meghívtak.
– Délelőtt és délután is labdáztunk, úsztunk, és természetesen játszottunk egymás között – folytatta a vb-aranyérmes. – Gondolom, a játékosok edzettségi állapotát próbálta a kapitány feltérképezni. Még meg kell ismernie mezőnyt, valószínűleg ezért hívott be ez idáig körülbelül 35 játékost a bő keretbe. A jövő héten Dunaújvárosban háromnapos edzőtáborozáson vesz részt a válogatott, valamennyien kíváncsian és reménykedve várjuk, hogy ott leszünk-e az utazó 20-22 fős keretben, amit majd áprilisban tovább szűkít a szakmai stáb. Elviekben a Montrealban világbajnokságot nyert gárda tagjai előnyt élveznek, de úgy gondolom, igazából ez nem jelent semmit, Péter el is mondta: nála nincsenek bérelt helyek, mindenki tiszta lappal indul.