Közös érdekek
Dátum: Február 09, csütörtök, 12:12:19
Téma: Friss hírek...


„A város legnagyobb problémája a munkanélküliség, legnagyobb célja pedig a munkahelyteremtés” – emelte ki Szirbik Imre, Szentes első embere a február 9-én tartott konferencián.

A rendezvénynek a szentesi Megyeháza Konferencia és Kulturális Központ adott otthont, ahová a holland kereskedelmi kamara harmincfős delegációja érkezett. Szirbik Imre kiemelte, hogy bízik benne, hogy a holland kamara tagokkal találnak olyan érdekközösségeket, amelyek a magyar árú számárára piacot, míg a holland tőkebefektetők számára olyan befektetési lehetőséget ajánl, amelyből a város munkahelyeket profitálhat. A konferencián fókuszban volt a Dél-alföld, többek között szó esett a szentesi Hungerit Baromfifeldolgozó és Élelmiszeripari ZRt. elmúlt tizenöt éves vállalati fejlődéséről, amelyről a Magyar József, a cég vezérigazgatója számolt be. „Tizenöt év alatt a semmiből Magyarország vezető üzemét építettük fel a baromfiiparban” – emelte Magyar József.

Szirbik Imre a rendezvényen a holland vendégeknek mutatta be a tájat, a Dél-alföld nyújtotta lehetőségeket, az ipari feltételeket, a város kihasználhatóságát.





A cikk tulajdonosa: PROMENAD.HU - a vidék hírportálja
http://www.promenad.hu/

A cikk webcíme:
http://www.promenad.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=32076