Bemutatkoztak a MIÉP és a Jobbik megyei jelöltjei
Az öt százalék elérése a közös cél

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-02-09 |

Mindent elkövetünk, hogy 2006-ban a nemzeti, radikális, keresztény jobboldal bekerüljön a parlamentbe – mondta tegnap Vásárhelyen Kovács László. A MIÉP országos alelnöke bemutatta a MIÉP és a Jobbik megyei választási jelöltjeit.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Pető Lászlóné, Gera Ferenc, Király József, Fazekas Ferenc, Kovács László, Apáti Bálint, Bősze István László és Herold Gábor. Fotó: Tésik Attila
Kovács László, a Magyar Élet és Igazság Pártjának országos alelnöke, megyei elnöke tegnap Vásárhelyen bemutatta a Harmadik Út Választási Szövetség, vagyis a MIÉP és a Jobbik megyei országgyűlési képviselőjelöltjeit. Kovács elmondta: mindent elkövetnek azért, hogy Magyarországon 2006- ban a nemzeti, radikális, keresztény jobboldal is jelen legyen a parlamentben. Az országos alelnök a hatos választókerületben, vagyis Vásárhelyen indul.

– A két párt külön-külön képtelen nyerni, ezért kötöttünk választási szövetséget. Együtt kell elérnünk a parlamentbe kerüléshez szükséges öt százalékot – nyilatkozta Apáti Bálint, a Jobbik országos elnöke.
Az egyes választókerületben a szövetség jelöltje Király József (MIÉP). A szegedi vegyészmérnök szerint tizenhat éve hazánkban folyamatosan romlik minden. A két nagy párt csak ígér, de nem tesz semmit. A kettesben a Jobbik tagja, Herold Gábor a jelölt. A szegedi személyzeti tanácsadó, úgy véli, a megyeszékhelyen jobban ki kellene használni az egyetemben rejlő lehetőségeket. A hármasban Bősze István László (MIÉP) indul. A belpolitikai újságíró és mezőgazdasági mérnök végzettségű jelölt gazdálkodik, szerinte hazánkban gyakorlatilag most is egypártrendszer van, amit meg kell szüntetni. A négyesben, Csongrádon Gera Ferenc (MIÉP) a jelölt. A mezőgazdasággal foglalkozó férfi azt vallja, hogy fel kell számolni a munkanélküliséget és meg kell adóztatni a multikat. Az ötösben a MIÉP-es Pető Lászlóné indul. A tősgyökeres szentesi gazdálkodó tizenöt évig élt Németországban, s a várt fordulat miatt jött haza. A hetesben Fazekas Ferenc (Jobbik) a jelölt. A jelenleg csőszerelőként dolgozó makói férfi 1988 óta politizál.


Továbbá:
A Magyar Kétfarkú Kutya Párt jelöltjei
Hiller István felesége nőként, értelmiségiként segíti férjét
Kormányváltó elképzelés a hazai egészségügyről
Nem Algyőn épülne meg a stratégiai gáztározó
Ballagáskor és Katalin napján még szokás a távirat