Kisgazdajelöltek

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-02-09 |

Mind a hét megyei választókörzetben önállóan indít jelölteket az immár Torgyán nélküli Független Kisgazdapárt – jelentette be tegnapi vásárhelyi sajtótájékoztatóján Hegedűs Péter, országos elnök. Azt azonban nem kívánta elárulni, kik a jelöltek.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Mind a hét megyei választókörzetben önállóan indít jelölteket az immár Torgyán nélküli Független Kisgazdapárt – jelentette be tegnapi vásárhelyi sajtótájékoztatóján Hegedűs Péter, országos elnök. Azt azonban nem kívánta elárulni, kik a jelöltek. Mint mondta, csak akkor teszik közzé a névsort, ha az érintettek összegyűjtötték a megfelelő számú ajánlócédulát, mert korábban a jelölteket megfenyegették.

A párt programjáról szólva elmondta: fő céljuk a népjólét megteremtése, a privatizáció során eladott közvagyon sorsának nyomon követése, támogatják a trianoni békediktátum felülvizsgálatát és a kettős állampolgárság bevezetését. Csökkenteni szeretnék a pályázó kis- és középvállalkozások terheit. Lapunk kérdésére az országos pártelnök elmondta: a kisgazdapárt senkivel sem kötött választási szövetséget.