Szirbik: A változás folytatódik
A polgármester az MSZP jelöltje Szentesen

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-02-08 |

Az MSZP szentesi szervezetének elnöke, Demeter Attila mutatta be sajtótájékoztató keretében a szocialisták országgyűlési képviselő jelöltjét, Szirbik Imrét.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Az MSZP szentesi szervezetének elnöke, Demeter Attila mutatta be sajtótájékoztató keretében a szocialisták országgyűlési képviselő jelöltjét, Szirbik Imrét. Demeter szavai szerint a polgármester személye garancia arra, hogy a változás folytatódik, Szirbik köztiszteletben álló személyiség, akinek az elmúlt tíz évben végzett városépítő munkája önmagáért beszél.
A párt ezért külön kampányakciókat nem is kezdeményez. Szirbik elmondta, hogy mindennapi tevékenysége, magánélete nyitott könyv a városban és a térségben élők számára. A tőle eddig megszokott stílust, gondolkodásmódot kívánja érvényre juttatni képviselőként is a parlamentben – a szavak és a cselekedetek szintjén egyaránt.

Elképzelhető, hogy az 5-ös számú választókerület lakóit a jövőben ketten képviselik az ország házában. A jelölt szerint nincs két út: a számára elfogadható módszer a viták során a megoldás keresése, rajta nem múlik az együttműködés – tette hozzá. Úgy látja, a stabil munkahelyek teremtésében, az infrastruktúra fejlődésében a lobbizáshoz elengedhetetlen a fővárosi jelenlét.