Állítólag hamarosan nyit a Tesco Szentesen
Áru van, de a kapu még mindig zárva

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-01-27 |

Útbaigazító táblákat látni a szentesi városközpontban, ahol azt tudatják a Tescóról: „nyitás hamarosan". Hogy ez pontosan mit jelent, egyelőre csak találgatják a járókelők. Annál is inkább, mivel eddig négy időpont keringett közszájon a hipermarket átadásáról.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Lapunkat tavaly még arról tájékoztatták az illetékesek, hogy a karácsonyi ünnepek előtt megnyílik a Csongrádi úton az 5 ezer négyzetméter alapterületű áruház. Nemrégiben azt nyilatkozta érdeklődésünkre a cég kommunikációs igazgatója, Danks Emese, hogy január végén vagy február közepén átadják a közönségnek a Tescót. Az eredeti tervhez képest a csúszást azzal magyarázta: még folyamatban van a különböző engedélyek beszerzése.

Az árufeltöltés viszont már régen elkezdődött, és azóta is dolgoznak a multinacionális cég alkalmazottai. A kommunikációs vezető legutóbbi tájékoztatása még semmit sem veszített aktualitásából, hiszen február közepéig átadhatják a nagyközönségnek a bevásárlóközpontot. De a fotó készítésekor már márciusi nyitásról hallottunk. Lapzártánkig nem kaptunk választ a cég illetékesétől arra a kérdésünkre, hogy valójában mikor is nyílik a hipermarket Szentesen.