Ma: Orbán Szentesen

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-01-24 |

Orbán Viktor ma délután 4 órakor találkozik a szentesiekkel és a környező települések lakóival a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Orbán Viktor ma délután 4 órakor találkozik a szentesiekkel és a környező települések lakóival a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban. A Változás 2006 című programsorozatnak tegnap Pécs volt a helyszíne, ahol országértékelő beszélgetést folytatott a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség elnöke a választóközönséggel. Ennek a vidéki körútnak az utolsó állomása lesz a mai szentesi interaktív fórum. Az alföldi városok közül egyébként Orbán Viktor csak a Kurca-parti településre látogat el.

Farkas Sándor, az 5. számú választókerület fideszes országgyűlési képviselője lapunk érdeklődésére elmondta: a párt városi és a térségben működő szervezetei munkájának elismerését jelenti, hogy Szentesre jön Orbán Viktor.

A sportcsarnokbeli program iránt egyébként nagyon nagy az érdeklődés, a mintegy kétezer személy befogadására alkalmas létesítménybe már csak korlátozott számban tudnak belépőt adni. A Fidesz elnökének előzetesen sokan tettek fel kérdéseket telefonon, e-mailben és SMS-ben, ám még a helyszínen is kérdezhetnek tőle. A közel 2 órás műsort Kudlik Júlia és Rákai Philip vezeti majd.