Továbbjutásért hajt a Beton és a Szentes

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-01-23 |

Ma mindkét Csongrád megyei futsal együttes hazai környezetben játszik a Magyar Kupában. A Legrand-Szentes várja kedvezőbb pozícióból a Miskolc elleni találkozót (kezdés: 20 óra), hiszen az első meccsen, idegenben 5–4-re nyert.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Ma mindkét Csongrád megyei futsal együttes hazai környezetben játszik a Magyar Kupában. A Legrand-Szentes várja kedvezőbb pozícióból a Miskolc elleni találkozót (kezdés: 20 óra), hiszen az első meccsen, idegenben 5–4-re nyert. Koncz Zsolt csapata nem veszi félvállról az összecsapást, a Kurca-parti legénység szeretne a legjobb négy közé kerülni.

Az Első Beton Szeged gárdájának jóval nehezebb dolga lesz. Szabó Zsolt edző tanítványai a bajnoki címre is esélyes Gödöllővel csapnak össze 19 órakor az újszegedi sportcsarnokban. Az első meccsen a Pest megyeiek 7–5-re nyertek, így kétgólos előnnyel érkeznek a szegedi visszavágóra. A zöld-feketéknél mindenki egészséges, sőt a közelmúltban igazolt, nagypályán Ausztriában profiskodó Tóth Attila is a csapatba került. A közönség segítségére mindenképpen nagy szüksége lesz Szentágotaiéknak, hiszen szeretnének egy bravúros győzelmet, és ezzel a továbbjutást kiharcolni.