A távolsági busz megáll a Tescónál
Helyközi járattal is megközelíthető lesz az áruház

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-01-13 |

A híresztelésekkel ellentétben megállnak a Csongrád és Szentes között közlekedő helyközi buszok a hamarosan nyíló Tesco Áruháznál. A Tisza Volán költségtérítés ellenében Csongrádról is indítana Tesco-járatokat, de ezt egyelőre sem a multinacionális cég, sem az önkormányzat nem kérte.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Csongrádról is el lehet majd jutni a Tescóhoz. Fotó: Tésik Attila
Téves az a csongrádi híresztelés, hogy a hamarosan nyíló szentesi Tesco Áruházhoz legközelebb eső megállókban nem fognak megállni a két város között közlekedő helyközi buszjáratok. Félreértésre az adhatott okot, hogy a Tisza Volán csongrádi önkormányzatnak adott tájékoztatója szűken fogalmaz: Szentes felől a helyközi járatok tehermentesítése miatt óránként induló helyi járatokkal tervezik kiszolgálni az áruházhoz utazókat.

Mező István, a társaság személyszállítási igazgatója lapunk érdeklődésére elmondta, a helyközi buszok mindkét oldalon
megállnak a körforgalom szomszédságába épített megállóknál. Hozzátette, felmerült ugyan, hogy Csongrádról is indítsanak Tesco-járatokat az áruházhoz, de ezt sem a multinacionális cég, sem a csongrádi önkormányzat nem kérte. Amennyiben erre szükség lenne, a költségek egy részét az igénylőnek kellene fedeznie.


Továbbá:
Gazdakör alakult újjá Csongrádon
Két anyajuhtól nyolc bárány született
Egészségvárost terveznek
Behozható a lemaradás a Csongrádon épülő fogyatékosotthonnál
Állami gondozott volt – családapa lett