Összegyűjtötték a fontosabb terveket

Ajánlja a cikket? A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2006-01-11 |

A negyvenhetes út négysávúsításának befejezése, a 451-es út Csongrádot elkerülő szakaszának megépítése, a szentesi Petőfi Szálló rekonstrukciója, a makói gyógyfürdő továbbfejlesztése is szerepel abban az összesítésben, amely a megye számára fontos beruházások tervét gyűjti egybe.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A negyvenhetes út négysávúsításának befejezése, a 451-es út Csongrádot elkerülő szakaszának megépítése, a szentesi Petőfi Szálló rekonstrukciója, a makói gyógyfürdő továbbfejlesztése is szerepel abban az összesítésben, amely a megye számára fontos beruházások tervét gyűjti egybe. Ezt azért készítette a megyei önkormányzat, mert a következő Nemzeti fejlesztési terv előkészítése miatt minden megyei közgyűlési elnökkel és a leendő régióközpontok vezetőivel tárgyalt az elmúlt napokban Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, így Frank Józseffel, a Csongrád megyei közgyűlés elnökével és Botka László szegedi polgármesterrel is.

Az összesítésekből kell, hogy kiderüljön: a helyben élők mely terveket tartják a legfontosabbaknak. Frank József elmondta: a megyei önkormányzat számára sürgető feladat még, hogy az ópusztaszeri, nagymágocsi, derekegyházi kastélyotthonok helyett korszerű épületek készüljenek, folytatódjon a makói és a szentesi kórház rekonstrukciója. Emellett szükség van új megyei levéltárra, és nem halasztható tovább a hódmezővásárhelyi Kozmutza Flóra-iskola és otthon helyproblémáinak megoldása sem.


Továbbá:
Ügyvédi irodákba törtek be
Hajnali ébresztő bölcsiseknek, babusgatással
Megállt az idő, avagy hiba a készülékben
Konzultációs központ nyílt a Dugonics téren
MSZP, SZDSZ – közös jelöltek Szegeden