Szilveszteri futások a megyében
Makón és Szegeden a hagyománynak megfelelően

Ajánlja a cikket? A hét 

legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
| 2005-12-30 |

A szilveszter ezúttal sem telhet el sportolás nélkül Csongrád megyében. Két városban (korábban azért nagyobb volt a kínálat, Hódmezővásárhely és Szentes is éveken keresztül otthont adott hasonló eseményeknek) is megrendezik a már hagyományosnak számító utcai futóversenyeket.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A makói önkormányzat és az MSVSE tömegsportszakosztálya az idén is, immár tizenharmadik alkalommal, bonyolítja le holnap hagyományos utcai futóversenyét. A rajt a városi termálfürdőnél lesz 10 órakor és korosztálytól függően 500 és 2000 méter közötti távokat teljesíthetnek a vállalkozó kedvűek. Jelentkezni a helyszínen 9.55-ig lehet, nevezési díj nincs.

Szegeden, a szokott helyszínen, a Dóm téren várja a Pulzus Életmód Klub szilveszterkor a futni, kocogni vágyókat. A start a megyeszékhelyen is 10 órakor lesz, az alaptáv pedig 2 kilométer, de mindenki edzettségi állapotának megfelelően annyit teljesíthet, amennyi jólesik neki. Ez ugyanis nem verseny. Jelentkezni a helyszínen – nevezési díj itt sincs! – a főszervezőnél, Gilicze Máriánál és segítőinél lehet.