Lenullázták az Egert

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-11-26 | Szélpál László

A női vízilabda OB I-ben a korábbról elhalasztott Eger elleni meccs pótlásával készültek a mai, Domino-BHSE-vel szembeni rangadóra a Hungerit-Top Cop Security-Szentesi VK pólósai. Az eredmény ismeretében kijelenthető: Molnár Anették edzettek egy jót...
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Hungerit–Eger 13–0 (5–0, 1–0, 2–0, 5–0)
OB I-es női vízilabda-mérkőzés, alapszakasz. Szentes, ligeti uszoda, 100 néző. Vezette: Dalmády E., Szegi.
Szentes: Döme – Sipos 1, Molnár A. 1, SZREMKÓ 3, HUSZKA 3, Tóth A. 1, Dunderski. Csere: Szabó X. 1, Dalmády Sz. 1, Dalmády P., Pengő, Hevesi 1, Berak 1, Brezovai (kapus). Edző: Kocsis István.
Gól – emberelőnyből: 9/1, ill. 2/0. Ötméteresből: 1/1, ill. –.

Már az első percek megmutatták, a két csapat nincs azonos súlycsoportban. Macska-egér harc folyt a medencében; az eredmény mégsem tükrözi az együttesek közötti óriási tudáskülönbséget.
Kocsis István: – A főpróba nem sikerült, remélem, a Domino ellen jobban játszunk majd.

A szentesi pólóshölgyek ma is vízbe ugranak, mégpedig az ország pillanatnyilag legjobb alakulata, a Domino-BHSE ellen. A találkozó 16 órakor kezdődik a ligeti uszodában. A Legrand-Szentesi VK férfi vízilabdacsapata ma Szolnokon játszik OB I-es mérkőzést, vasárnap pedig az Újpestet fogadja. Mindkét meccs 18 órakor indul.

A csapat legjobbja

A gyenge Eger ellen Szremkó mellett a mindössze 18 esztendős Huszka Zsuzsanna hozta a tőle elvártakat. Jó teljesítményt nyújtott a jobbszélen és a kapásoldalon is. Az ötméterest is higgadtan értékesítette – így rá esett a választásunk.