Diáksikerek

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-11-24 |

A szentesi Zsoldos Ferenc Középiskola és Szakiskola 12. D osztályos tanulói sikeresen szerepeltek az országos fodrászversenyen, amelyet a szakmai ipartestület hirdetett meg.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A szentesi Zsoldos Ferenc Középiskola és Szakiskola 12. D osztályos tanulói sikeresen szerepeltek az országos fodrászversenyen, amelyet a szakmai ipartestület hirdetett meg. A fővárosi Kongresszusi Központban rendezett minapi megméretés fővédnöke Magyar Bálint oktatási miniszter volt. A szentesi Zsoldosból öt diák adott számot felkészültségéről. A modern vízhullám készítésével Héjja Szilvia 2. helyezést ért el, Orovecz Katalin 7., Szilágyi Judit 9. és Ambrus Renáta 10. lett. Ugyanebben a kategóriában Szarka Olga a kézműipari tagozat különdíját érdemelte ki.

Az alkalmi konty készítésének mezőnyében Orovecz Katalin 3., Szilágyi Judit pedig 10. helyen végzett. Az összesített versenyben Héjja Szilvia 5. lett. A diákok szakmai tanára Medgyesi Arnoldné, a gyakorlati fortélyokat pedig a hódmezővásárhelyi Meszlényi Tamásné fodrászmestertől sajátították el a versenyzők.