Győzelmi esélyekkel

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-11-17 | Imre Péter

A Legrand-Szentesi VK OB I-es férfi vízilabdacsapata holnap 17 órakor ismét győzelmi eséllyel száll medencébe. A Berki-tanítványok a BVSC-t fogadják a ligeti uszodában.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A Legrand-Szentesi VK két papírforma vereség (Vasas, Eger) után legutóbb megverte (10–8) idegenben az OSC-Kaposvár együttesét. Most szokatlan időpontban – az ellenfél kérésére –, pénteken 17 órakor fogadják a ligeti uszodában a BVSC-t. A Kurca-parti gárda pillanatnyilag, három meccs után, 2 ponttal a kilencedik helyen áll a tabellán, míg a BVSC csak jobb gólkülönbsége miatt foglalja el a nyolcadik pozíciót.

– A találkozó háromesélyes, vagyis bármi megtörténhet – mondta Berki András, a Legrand vezetőedzője –, ha olyan odafigyeléssel, taktikusan és fegyelmezetten pólózunk, mint a Kaposvár ellen, akkor reális az esélyünk a sikerre. A legfontosabb, hogy meg kell akadályoznunk a lefordulásaikat, a megúszásaikat. A hátsó régióba tartozó hat csapat nagyon egyforma – talán csak a Neptun lóg ki a sorból –, ezért is mondtam, hogy bármi megtörténhet. Arra kérnénk a szentesi vízilabdabarátokat, hogy minél többen jöjjenek ki a mérkőzésre és szurkoljanak a fiúknak, lehet, hogy ez kell majd a két pont megszerzéséhez.

A csapatból egyedül Juhász Zsolt bajlódik betegséggel, emiatt edzést is kihagyott, de a szakember reméli, hogy számíthat a fiatal kora ellenére is kulcsjátékosnak számító vízilabdásra.