A helyi érdekek védelmében
 Farkas Sándor szentesi országgyűlési képviselő javaslatai

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-11-16 | Blahó Gabriella

Negyven önálló módosító indítványt nyújtott be a költségvetés tárgyalásához Farkas Sándor szentesi fideszes honatya – ezek egy része a mezőgazdaság, más része a helyi érdekek védelmében született.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Negyven önálló módosító indítványt nyújtott be a költségvetés tárgyalásához Farkas Sándor szentesi fideszes honatya – ezek egy része a mezőgazdaság, más része a helyi érdekek védelmében született. A tegnapi sajtótájékoztatón elhangzott: hazai erdőterületek növelésére egymilliárdot, a mezőgazdasági közép- és felsőfokú képzés fejlesztésére – beleértve a szentesi Bartha szakközépiskolát is – további hatszázmillió forintot kért a képviselő. Egyéni indítványai között az osztatlan földtulajdon kimérésének támogatására 1,2 milliárd pótlólagos támogatást javasol.

Farkas Sándor szerint a városban megépülő szennyvízcsatorna-hálózat nyomán szükség lesz a tisztítóüzem bővítésére, a kerékpárutak kiépítésére négyszázmillió forint még szükséges volna. A szentesi kórház pavilonrendszere elavult, egy sebészeti tömb építése pedig a gyógyítók véleménye alapján is indokolt lenne a csatorna partján – sorolta a megoldásra váró feladatokat Farkas Sándor.