Aláírásokat gyűjt a vidék pártja Szentesen
 Szerdahelyi lesz a jelölt

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-10-17 |

A kisgazdapárt roncsain alakult 2002-ben a Magyar Vidék és Polgári Párt abból a felismerésből, hogy kell egy olyan erő, amely hitelesen képviseli a vidéki lakosság érdekeit – mondta Bánk Attila elnök a hét végén tartott szentesi tájékoztatón.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A kisgazdapárt roncsain alakult 2002-ben a Magyar Vidék és Polgári Párt abból a felismerésből, hogy kell egy olyan erő, amely hitelesen képviseli a vidéki lakosság érdekeit – mondta Bánk Attila elnök a hét végén tartott szentesi tájékoztatón. Az ország 176 választókerületében indítanak parlamenti képviselőjelölteket, a szentesi aspiránsuk Szerdahelyi Mátyás, a Nádas '96 Kft. ügyvezetője.

A jelölt a párt eszméiről azt gondolja, hogy „segíthetnek élhetőbb, jobb körülményeket teremteni mind magunk, mind városunk számára". Szerdahelyi bízik abban, hogy lehet még valamit tenni közvetlen környezetünkért. Bánk beszámolt arról is, hogy népi kezdeményezést indítanak a hazai kereskedelem védelmében. Azt szeretnék elérni, hogy az országgyűlés olyan törvényt alkosson, amely előírja: a multinacionális cégek üzleteiben az áruknak minimum ötven százaléka magyar termék legyen.