Étlapot kínál Gombos

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-10-13 |

Nem veszek részt a sárdobálásban, nem marasztalom el más pártok programját – mondta tegnapi tájékoztatóján Szentesen Gombos András lapunk azon kérdésére, hogy milyen kampányra számít.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Nem veszek részt a sárdobálásban, nem marasztalom el más pártok programját – mondta tegnapi tájékoztatóján Szentesen Gombos András lapunk azon kérdésére, hogy milyen kampányra számít. A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium politikai államtitkára, az SZDSZ országgyűlési képviselőjelöltje hozzátette: olyan étlapot tesz le a választók elé, amely megvalósítható.

Ilyet vállalt az 1994 és 1998 közötti ciklusban is, amikor országgyűlési képviselőként nagy szerepe volt az elkerülő út és a kórház diagnosztikai tömbjének megvalósulásában, valamint a Kurca szentesi szakaszának rehabilitációjában. Államtitkárként sikerült elindítania azt a folyamatot, amely a térségben hosszú távon lehetővé teszi a geotermikus energia hasznosítását.

Gombos is fontosnak tartja az olcsóbb és hatékony állam megteremtését, az ésszerű adócsökkentést, az egészségügyi rendszer jelentős átalakítását.