Liberális hét Gesztivel és SZDSZ-totóval

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-10-10 |

A Szabad Demokraták Szövetsége az ország 95 városában – Csongrád megyében Szegeden, Szentesen, Hódmezővásárhelyen és Csongrádon – rendezi meg Liberális hét című programsorozatát.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A Szabad Demokraták Szövetsége az ország 95 városában – Csongrád megyében Szegeden, Szentesen, Hódmezővásárhelyen és Csongrádon – rendezi meg Liberális hét című programsorozatát. A Liberális hetet ma délután 2 órakor nyitják meg Szegeden az Árpád téren. Beszélgess szabadon! címmel bemutatkoznak a párt országgyűlési képviselőjelöltjei, Sándor Klára, Nagy Sándor és Kormos Tibor. Délután 4 órától játékos programokkal várják a gyermekeket.

Este 6 órától az Ady téri TIK-ben a Liberális Klub szervezésében Magyarságtudat és liberalizmus címmel Geszti Péterrel beszélget Sándor Klára. Kedden 10 órától Szegeden, az Árpád téren SZDSZ-totót tölthetnek ki az érdeklődők. A helyes megfejtők között nyereményeket sorsolnak ki. A kampánybusz környékén szórólapokat és forralt bort osztanak. Délután 4 órától a legkisebbeket várják játékos programokkal.