Ma 20 órától: rangadó Szentesen
 Az Első Beton szeretne hazai pályán is nyerni

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-10-03 |

A futsal NB I mai fordulójában az éllovas Legrand-Szentes rangadót játszik 20 órától a Dr. Papp László-sportcsarnokban az Aramis ellen, míg az Első Beton az újszegedi sportcsarnokban 19 órától az Abony együttesét fogadja.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Tripla sikerrel, bajnoki listavezetőként várja az Aramis elleni találkozót a Legrand-Szentes. A csapat életében ilyen még nem volt, ám Szarvasék tudják, mindez nem sokat jelent mindössze három forduló után.

– Szeretnénk kiszolgálni a közönséget, és folytatni a jó sorozatot, azaz meglepetést szerezni. ellenfelünk eddig nem szerzett, igaz nem is kapott sok gólt. Tavaly hazai pályán már megvertük a fővárosi gárdát, éppen ezért vagyok optimista a mai esélyekkel kapcsolatban is – nyilatkozta Koncz Zsolt, a csapat játékos- edzője.

Ugyancsak nem panaszkodhat az eddigi három meccsen szerzett hét pontjára az Első Beton sem. Igaz, a legutóbbi hazai találkozón csak döntetlenre volt képes a berettyóújfalu ellen, idegenben viszont kétszer nyert.

– Az első szegedi meccsen elkövetett hibákból tanulni kell, még egyszer nem szabad ennyit bakizni, illetve ennyi gólt kapni. A támadójátékkal elégedett voltam eddig, a védekezés az, amin feltétlenül javítani kell. Bízom abban, hogy hazai pályán végre győzelemmel mutatjuk meg az igazi tudásunkat – mondta Szabó Zsolt, a Beton edzője.