Hozták a kötelezőt

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-10-03 | Szélpál László

A második fordulóban is megszerezte a két pontot a női vízilabda OB I-ben a Hungerit-Top Cop Security-Szentesi VK.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
BVSC-Turbo–Hungerit-Top Cop 8–13 (1–3, 3–4, 2–2, 2–4)
OB I-es női vízilabda-mérkőzés. Budapest, Szőnyi úti uszoda, 100 néző. Vezette: dr. Fekete.
BVSC: Dögei – Ráski, Bodor 1, Takács, GRUBER, Hönig 1, Márki 1. Csere: Hári 3, Makra, Hegedűs, Csavajda, Csabai 2, Dolnay. Edző: Dolnay Ottó Tamás.
Szentes: Döme – SIPOS 1, Molnár A. 3, SZREMKÓ 2, TÓTH A. 3, Dunderski 3, Berak. Csere: Szabó X., Huszka, Dalmády Sz. 1, Pengő, Hevesi. Edző: Kocsis István.
Gól – emberelőnyből: 6/2, ill. 12/7. Ötméteresből: 2/1, ill. 1/1.

Az erőviszonyoknak megfelelően, a mérkőzés végig a nagyobb tudású szentesieknek állt, de azért azt ne gondolja senki, hogy a vendégek könnyed játékkal szerezték meg a két pontot. Meg kellett érte küzdeniük, pláne úgy, hogy elég sok hibával, néha kapkodva pólóztak. A mérkőzésen bemutatkozott a Csongrád megyeiek mindkét szerb légiósa. A debütálás inkább a balkezes Dunderskinek sikerült, aki a kezdeti bizonytalankodás után nemcsak jól védekezett, gólokat is szerzett. Beraknak egyelőre még meg kell találni az igazi posztját.

Kocsis István: – Az emberfórokat nemcsak kiharcoltuk, azokat viszonylag jó százalékban értékesítettük is. Elsősorban ennek köszönhetjük sikerünket.

További eredmények: Győr–Eger 12–7, Dunaújvárosi Főiskola–OSC 18–4, Domino-BHSE-Polo–Kecskemét 29–4. A hét közben játszották: Győr–Dunaújvárosi Főiskola 4–34.