Verhető ellenfelek érkeznek

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-09-19 |

Hazai pályán játszik a futsal NB I-ben a Legrand-Szentes (20 óra: Vasas-Dupont) és az Első Beton Szeged (19 óra: Berettyóújfalu).
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Győzelemmel nyitott mindkét megyei NB I-es futsalcsapat. Az Első Beton gárdája Siklóson egy bírók által is támogatott rivális otthonában szerzett három pontot.

– Röviden: ott kellene ma 19 órától az újszegedi sportcsarnokban folytatnunk, ahol Siklóson abbahagytuk. Azaz fegyelmezett védekezéssel, nyugodt, higgadt, türelmes játékkal várni és értékesíteni a lehetőségeket – mondta Szabó Zsolt, a Beton trénere. – A baranyai sikerünk akkor ér igazán valamit, ha most is begyűjtjük a három pontot. A lendület, az önbizalom megvan, és bár valószínűleg nehéz meccs lesz, győznünk kell. Egyedül Puskásra nem számíthatok a piros lapja miatt.

A Legrand-Szentes Berettyóújfalun kiváló hangulatban, telt ház előtt gyűjtötte be a három pontot. Koncz Zsolték ma 20 órától a Vasas-Dupont együttesét fogadják a Dr. Papp László sportcsarnokban.
– A tavalyi bajnokságban hazai közönség előtt szereztük a több pontot, ezért most is azt szeretném, ha győztesen hagynánk el a pályát – nyilatkozta a játékos- edző Koncz. – Ellenfelünk az első meccsén 9–1-re kikapott, átalakult, új játékosokkal teletűzdelt csapat, amely verhető. Mindenképp sikerrel szeretnénk venni az első idei hazai meccsünket, és a közönség kiszolgálása is fontos lenne.