Karácsonyra nyit a Tesco
 Ígérik: decemberig mégis elkészül az épület Szentesen

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-09-03 | Blahó Gabriella

Szentesen az építkezés készültségét látva nem hiszik, hogy még idén elkészül az épület. Az áruházlánc képviselői viszont állítják: még idén elkészül az áruház.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Felröppent a hír Szentesen, hogy nem lesz kész a Tesco karácsonyra, lassított tempóban halad csak a munka, mert az áruházlánc a kiskunfélegyházi építkezésre koncentrál.

A városban tudni vélték, hogy azért összpontosul a figyelem a szomszédos megyebeli településre, mert ott nagyobb forgalomra és ezért nagyobb bevételre is számítanak. Az tény: Szentesen a Csongrádi úti körforgalomnál dolgoznak az építkezésen. Az áruházlánc marketingkoordinátora, Szőkendi Kozima lapunk kérdésére válaszolva közölte: az áruház várhatóan decemberben nyit meg. Az ötezer négyzetméter nettó alapterületű bevásárlóközpont vasbetonszerkezete már áll, most a külső lemezburkolatot vonják fel.

A szupermarket előtt egy ötszáz férőhelyes parkoló is épül, ennek területét pedig elkezdték kialakítani. Az országban negyven áruházzal rendelkező kereskedelmi lánc minden településen hasonló módon igyekszik az általa kitűzött tervnek megfelelni, és nem tesz különbséget, a szentesiek pedig minden jel szerint karácsonykor már vásárolhatnak a Tescóban.