Sorsoltak az MK-ban

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-08-30 | Szélpál László

A férfi vízilabda Magyar Kupa csoportmeccseit a hét végén, szombaton és vasárnap rendezik. A végső győzelemre is esélyes Szeged Beton rendezőként többek között a megyei vetélytársat, a Legrand-Szentesi VK-t is vendégül látja.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Az új évad első hazai tétmérkőzéseit szeptember 3-án és 4-én vívják a legjobb honi férfi vízilabdacsapatok az MK-ban. A csoportbeosztást tegnap délben a vízilabda-szövetség margitszigeti székházában tartották.
A csoport (Szeged): Szeged Beton VE, Legrand-Szentesi VK, Pécs, Kaposvár-OSC; B (Eger): Eger, Ferencváros, Neptun, Ybl; C (Budapest): Vasas, Újpest, MAFC, Cegléd; D (Szolnok): Szolnok, Domino-BHSE, BVSC és a selejtezőben a Békéscsabát kétszer is legyőző HVSC.

Az A csoport érdekessége, hogy az összes résztvevő szeretett volna rendezni. Mivel mind a négy csapat vezetője kötötte az ebet a karóhoz, sorsolni kellett. Juhász Györgyre várt a nagy feladat, és a Szeged Beton szakosztály-igazgatójának nem remegett meg a keze, naná, hogy magukat húzta ki... A selejtezőből feljutott Hódmezővásárhelyi VSC többek között összekerült a világ egyik legjobb alakulatával, a Honvéddal.
A szegedi kvartettnél már azt is lehet tudni, hogy milyen sorrendben követik egymást a mérkőzések. Szombat délelőtt: Szentes–Pécs, Szeged–Kaposvár-OSC; délután: Szeged–Szentes, Pécs–
Kaposvár-OSC; vasárnap délelőtt: Szeged–Pécs, Szentes–Kaposvár-OSC. A csoportokból az első két-két helyezett jut a legjobb nyolc közé. Az oda-visszavágós rendszerben lebonyolítandó negyeddöntőket szeptember 10-én és 11-én vívják a csapatok.