Vonat elé hajtott a trabantos férfi
 Agyrázkódással megúszta a szentesi sofőr

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-08-06 |

A fénysorompó piros jelzése és a mozdonyvezető kürtölése ellenére sem állt meg gépkocsijával az a szentesi férfi, aki egy Orosháza felé tartó személyvonattal ütközött össze tegnap hajnalban. Információink szerint a sofőr agyrázkódással megúszta a balesetet.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Rosszabbul is végződhetett volna az a baleset, amely tegnap hajnalban történt a szentesi Ipartelepi úton. A Legrand Rt. telephelye felől a városközpont irányába tartott Trabantjával egy szentesi férfi. A harminc év körüli sofőr nem vette figyelembe a vasúti átkelő fénysorompójának tilos jelzését. A sínek felé közeledő autót a Szentes–Orosháza között közlekedő személyvonat vezetője észrevette, hangjelzést is adott, de a trabantos ennek ellenére sem lassított. A mozdonyvezető hiába fékezett, nem tudta elkerülni az ütközést.

A szerelvény mintegy harminc méteren keresztül tolta maga előtt az összetört autót, amelynek vezetője eszméletét vesztette. A sérültet a kiérkező mentősök szabadították ki a roncsból, majd a szentesi kórházba szállították. Információink szerint az agyrázkódást szenvedett sofőr nem sokkal később visszanyerte eszméletét, a vasúti forgalom pedig egy óra múlva állt helyre.