Elkapták a csuklyás rablót Szentesen
 Csongrádi rendőrök találták meg a zsákmány töredékét

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-08-04 | Balázsi Irén

Elfogták a rendőrök az egyik csuklyás rablót, aki Szentesen alaposan megvert egy férfit és élettársát, és több mint hétmillió forintjukkal távozott a helyszínről. A csongrádi nyomozók a szentesi lakásában találtak rá a bűntett feltételezett elkövetőjére. A sértettek nem kívánták kommentálni a történteket.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Brutális támadás áldozata lett másfél héttel ezelőtt egy szentesi pár, akiket kegyetlenül megvertek a családi házukba behatoló csuklyás emberek, és – mint arról lapunkban beszámoltunk – hét és fél millió forintot zsákmányoltak tőlük. A megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Tuczakov Szilvána arról tájékoztatott tegnap, hogy a rablás egyik feltételezett elkövetőjét elfogták a rendőrök. A 33 esztendős M. L. azzal gyanúsítható, hogy társával behatolt a Sárgapart nevű településrész egyik utcájában egy családi házba, és az ott lakó férfit az élettársával együtt úgy bántalmazták, hogy nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedtek. A gyanúsított férfit a rendőrség őrizetbe vette, és intézkedett előzetes letartóztatása ügyében.

A csuklyás illetőt Szentesen, a saját lakásában találták meg a csongrádi nyomozók, mert ők kapták feladatként a történtek felderítését. Keller László alezredes, a kapitányság bűnügyi osztályvezetője lapunknak azt is elmondta: a házkutatás során előkerült az elrabolt pénz töredéke is. A feltételezett tettes társát természetesen még keresik a rendőrök.

Megkerestük tegnap délután a bántalmazott és kirabolt családot. Éppen a zárakat cserélték, és éjszakánként sokan tartózkodnak a házban, mert a történtek óta félnek egyedül maradni. Az idegeik teljesen felőrlődtek, és különböző védőeszközöket is beszereztek, hogy magukat biztonságban érezzék. Megelégedéssel nyugtázták, hogy megvan az egyik gyanúsított, ám nem kívántak nyilatkozni az eset kapcsán.