Fürdőparty a Délvilággal Szentesen

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-07-22 |

Szentesen folytatódik a Délvilág fürdőparty-túrája: holnap a Kurca-parti város strandján különféle bemutatókra, ügyességi versenyekre, kvízjátékra és a Crystal koncertjére várjuk olvasóinkat. A rendezvényre előfizetőink között ötszáz belépőjegyet sorsoltunk ki.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A szentesi ligeti strandon holnap délelőtt kezdődnek a Délvilág-fürdőparty rendezvényei, melyek között mindenki találhat kedvére valót. Az egész napos programra ötszáz belépőjegyet sorsoltunk ki előfizetőink között.
10 órakor A család divatja című EzerArc divatshow-val indul a nap, 11 órakor játékos ügyességi versenyek kezdődnek, délben fitneszbemutató és aquafitnesz lesz Bibarc Tündével.

Délután 1 órakor a szentesi Akrobat tánciskola növendékei mutatják meg, mit tudnak, háromnegyed 2-kor vendégünk lesz a szentesi női vízilabdacsapat. 2-től folytatódnak a játékos ügyességi versenyek, délután 3-kor kvízjáték kezdődik lapunk újságíróival – a rendezvényen jelen lesz a Délmagyarország és a Délvilág főszerkesztője, Szetey András. 4 órától az egykori szentesi gimnazistákból alakult népszerű zenekar, a Crystal ad koncertet. Több száz ajándékot adunk a fürdőzőknek, egyebek közt strandlabdák, kalapok, bögrék várnak gazdára.

A ligeti szabadidőközpontban biztosan mindenki jól érzi majd magát, hiszen a létesítmény nagyon népszerű. Ebben természetesen szerepet játszanak a gyermekmedencék, a közkedvelt csúszda, a szauna és a pezsgőfürdő, valamint a nemrégiben átadott új minigolfpálya.