Új trénert kereshet a Hungerit-Szentes

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-07-11 |

Váratlanul érte a Szentesi VK vezetését Kozák László bejelentése: a fiatal szakember távozott a bajnoki ezüstérmes Hungerit női pólócsapat edzői posztjáról. Az új tréner kinevezése két-három héten belül várható.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Kozák László mindenkit meglepett, leginkább Beleon Zsoltot, a Szentesi VK elnökét.
– Hazudnék, ha azt mondanám, hogy örömmel vettem a döntését – közölte a Kurca-parti klub első embere. – Azt is mondhatnám, kicsit becsapottnak érzem magam. Mégsem haragszom Lacira, akiben agilis, tudásra éhes, fiatal szakembert ismertem meg. Tavalyi kinevezésekor azt gondoltam, hosszú évekre megoldottuk a női felnőtt csapat szakmai munkájának irányítását. Tévedtem...

Ezek után a nagy kérdés az, a szentesi vezetés kivel képzeli el a folytatást?

– Annyira felkészületlenül érte az elnökséget a bejelentés, hogy ebben a pillanatban nem tudok még névvel szolgálni – válaszolta az elnök. – Több mint valószínű, hogy helyben, „házon" belül oldjuk meg a pótlást. Kozák Lacit megkértem, hogy amíg nem találjuk meg az utódját – ez két-három hétig is eltarthat –, vezetésével induljon el július 18-án a felkészülés. Igent mondott a felkérésre.

Rövid időn belül két „csapás" érte a csapatot: előbb a válogatott erőssége, Kisteleki Dóra jelentette be, hogy augusztus 1-jétől a Dominóban folytatja pályafutását, most pedig az edző gondolta úgy, hogy hátat fordít a gárdának. Szerencsére azért akad egy jó hír is: amint azt Beleon elmondta, az együttes névadó főszponzorának, a Hungerit Rt.-nek a tulajdonosa, Magyar József a meglévő támogatás mellett további pénzösszeggel segíti a csapatot annak érdekében, hogy az az elkövetkezőkben is az élbolyban maradjon.