Várakozó állásponton

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-07-08 |

Egyelőre még nem edzett az NB II-es labdarúgó-bajnokságba nevező Szentesi TE. A tréner és a játékosok is arra várnak, mi történik a klubnál.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk

A Szentesi TE NB II-es labdarúgócsapata leadta nevezését az új másodosztályú idényre. Igaz, a Kurca-parti klubot is elérte a jó néhány másik együttest érintő probléma: apró hiányosságok mutatkoztak, amelyek pótlása azonban nem jelenthet gondot az egyesületnek.

– Úgy tűnik, a 2005–2006-os bajnoki idény első felére rendelkezésünkre állnak a megfelelő feltételek – nyilatkozta Csepregi István elnökhelyettes.

– Több lehetőség is van arra, hogy az önkormányzat mellett, amely a működéshez szükséges anyagiakat állja, szponzori csoport segítse a szereplést. Befizettünk a ligának több mint egymillió forintot, a hiányosságokat pedig pótoljuk. A gárda még nem edzett, de szeretnénk, ha az eddigi szakember, Török László vezetésével nyolcvan százalékban együtt maradna a csapat. Erre van lehetőség, hiszen információim szerint csak Kádár írt alá Kiskunfélegyházára. Gyagya tárgyalt ugyan az Orosházával, Ábelt pedig a Makóval hozzák összefüggésbe, de mindegyiküktől, így a nem említettektől is türelmet kértem a jövő hét elejéig.

A tréner, Török László a következőképpen látja a dolgokat.
– Tudomásom szerint a Szentesi TE még egyik játékossal, valamint még velem sem ült le beszélni a jövőről. Tárgyalási alap lehet például az elmaradt járandóságok rendezése. Szakemberként nincs más csapatom, így egyelőre várok. Az sem jelentene visszalépést, ha majd kisebb csapatnál dolgozhatnék – nyilatkozta Török.