A férj szúrta le az asszonyt
 Súlyos sérülésekkel vitték kórházba a szarvasi nőt

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-06-25 | Blahó Gabriella

A nyílt utcán, a szentesi liget bejáratánál szúrta meg feleségét egy szarvasi férfi tegnap délelőtt. A pár gyermekeivel a fürdőbe igyekezett, veszekedni kezdtek, s a szóváltás majdnem tragikus véget ért. Az asszonyt súlyos sérülésekkel kórházba vitték, férjét pedig őrizetbe vette a rendőrség.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Helyszínelés – az eset a liget bejáratánál történt. Fotó: Blahó Gabriella
Egy négytagú szarvasi család igyekezett a szentesi fürdőbe tegnap délelőtt, a strandolás azonban elmaradt. Útközben ugyanis veszekedni kezdett a férj és a feleség. A liget bejáratától néhány méterre voltak, amikor a vita hevében a negyvenöt esztendős férfi a nála lévő uzsonnakéssel szívtájékon szúrta az asszonyt, akit súlyos sérülésekkel szállítottak a kórház sürgősségi osztályára. Badó Csaba adjunktus közlése szerint a nő létfontosságú szervei nem sérültek, bizonyosan felépül. Az eset után néhány órával a szarvasi nő már be tudott számolni a rendőrségnek a történtekről.

A késelő férj elmenekült a helyszínről, a tanúkihallgatások nyomán azonban a rendőrség pontos képet kapott a férfiról. A szülők nagykorú gyermekeinek személyleírása alapján a nyomozók a város egyik szórakozóhelyén megtalálták a férfit.

– Emberölési kísérlet megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályán – tudtuk meg M. Toronykőy Márta szóvivőtől. A férfit őrizetbe vette, és gyanúsítottként hallgatja ki a rendőrség.