Az utolsó fellépés

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-06-11 | Mádi József

Az utolsó fordulóhoz érkezett a labdarúgó NB II és NB III. Az előbbiben a Szentes hazai közönség előtt búcsúzik vasárnap 17 órától a Dabas ellen, míg szintén vasárnap 17 órától Algyőn megyei rangadót rendeznek, ahol a HFC a vendég.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A harmadik helyért harcol a labdarúgó NB II-ben a Szentes. Jászapátiban nagy lépést tettek Török László tanítványai a dobogóért, amelyhez már „csak" a Dabast kell megverniük.

– Fontos volt, hogy legutóbb versenyben maradtunk a bronzére-
mért. A Dabas elleni siker miatt feláldoztam a hétközi Magyar Kupa-meccset, amelyen csak négy felnőtt kapott szerepet, a többi ifista volt. Ezúton is elnézést kérek azoktól a szurkolóktól, akik ott voltak Csongrádon, és sérelmezték, hogy tartalékosan álltunk fel. Alapos okaim voltak, ezeket pedig szívesen megválaszolom azoknak, akik engem a helyszínen szidtak. Ami még lényeges: a fővárosi támogatójelölt csoport visszakozott, így egyelőre az önkormányzat mellett, amely a működésünket állná a következő szezonban, nincs más szponzorunk. A várható kezdő: Kiri – Márics, Gyagya, Kerepeczky, Puskás – Kovács N., Kádár, Kislőrincz, Ábel – Barna, Koncz – nyilatkozta Török.
Megyei rangadóval ér véget a labdarúgó NB III: vasárnap 17 órától az Algyő a HFC-t fogadja.

– Nekünk tét nélküli lesz a találkozó, hiszen az előző héten Nagykátán eljátszottuk a dobogós reményeinket. A négy hely már teljesen biztosnak tűnik, annál sem előrébb, sem hátrébb nem végezhetünk. A HFC rendkívül erősnek mutatkozott tavasszal, ők még hajtanak a jobb pozícióért, de azért bízom a sikerünkben. A várható kezdő: Dénes – Sümeghy, Rau, Kothencz, Krucsó – Kui, Vass, Krajczár, Daróczi – Zakar, Pálinkó – mondta Lóczi István, az Algyő trénere.

– Matematikailag még áll a hatodik hely, de a riválisok verhető ellenfelet kapnak, így nem csak rajtunk múlik, hogy egy-két helyet előrelépünk-e. A tavaszi szereplés alapján joggal bizakodhatunk a sikerben. Jó meccs, jó eredmény – ez a tervünk Algyőn. Ami a kezdőt illeti, nagyon sok a kérdőjel a felállás kapcsán – vélte Rostás Károly, a HFC trénere.