A dobogóért hajtanak

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-05-28 |

A labdarúgó NB II-ben a Szentes vasárnap 17 órától fogadja a Kistarcsát, az NB III-ban az Algyő szintén vasárnap 17 órától otthon játszik a Cegléd ellen.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Gólgazdag meccsen nyert Mátészalkán a Szentes a labdarúgó NB II-ben. A Kurca-partiak így már a harmadik helyen állnak a bajnokságban.
– És ott is szeretnénk maradni! – jelentette ki Török László, a szentesi tréner. – Ehhez vasárnap 17 órától hazai pályán le kell győznünk a Kistarcsát, majd Jászapátiban nem szabad kikapni, végül pedig az utolsó fordulóban a Dabast is felül kell múlni. Eleve sikerként értékelem, hogy az első hat között végzünk, a dobogó már csak ráadás lenne. A héten Magyar Kupa-meccset játszottunk, majd egy támogató révén edzeni is tudtunk. A várható kezdőcsapat: Kiri – Márics, Gyagya, Kerepeczky, Puskás – Kovács N., Anka, Kádár, Ábel – Barna, Koncz.

A labdarúgó NB III Alföld-csoportjában egy időben, vasárnap 17 órától rendezik a mérkőzéseket. Az Algyő saját közönsége előtt a Ceglédet fogadja. Lóczi István csapata az idény végére majdnem teljes lett, hiszen a sérültek többsége felépült. Az algyői gárdának egyetlen célja lehet: a hátralévő három fordulóban, így vasárnap a Cegléd ellen is nyerni. Mert csak így kerülhet a sorozat végén a bajnoki dobogóra.

A HFC vasárnap 17 órától Szarvasra látogat.