Elfogyott a Szentes
 Az NB III-asok közül a HFC hazai pályán

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-05-21 | Mádi József

Az NB II-es labdarúgó-bajnokságban szereplő szentesi gárda vasárnap 17 órától Mátészalkán lép pályára. Az NB III-ban a HFC játszik hazai pályán: vasárnap 17 órától a Mezőtúr ellen.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Fontos meccset nyert az elmúlt fordulóban a Szentes a labdarúgó NB II-ben, így már biztos, hogy kivívta a másodosztályú tagságot.

– Még szerencse, hogy teljesítettük a célt, mert hiába terveznénk tovább is, ez egyelőre nem megy. Egyéb problémák miatt a héten csak egyet edzettünk, és hiába jó hír, hogy a sérüléséből felépült Tóth-Kovács már leülhet a kispadra, mellette a cserekapus Bíró foglal csak helyet. Kislőrincz három sárgás, Pribisalicsot pedig elküldték, így mindössze tizenhárman maradtunk. Ennek ellenére győzni megyünk Mátészalkára – nyilatkozta Török László, a Szentes trénere.

Az NB III-ban a Hódmezővásárhelyi FC sorrendben másodszor játszik otthon. Ezúttal vasárnap 17 órától a Mezőtúr látogat a városi stadionba.

– Ha a hátralévő két hazai meccset hozzuk, akkor az első tíz között végezhetünk, azaz jövőre is az NB III-ban szerepelhetünk. Tehát a Mezőtúrt is le kellene győznünk, de ez nagyon nehéz lesz, hiszen ellenfelünk igen masszív csapat. Tavasszal ötször is 1–0-ra tudtak győzni, és ez sok mindent elárul a játékukról. Azonban a HFC-t is kemény riválisnak tartom, ezért saját közönségünk előtt nem lehet más célunk, mint a siker – mondta Rostás Károly, a HFC trénere.

Az Algyő szombaton 17 órától Kondoroson igyekszik szaporítani pontjai számát.