Hungerites revánsvágy

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-05-18 |

A Hungerit-Szentesi VK OB I-es női vízilabdacsapata ma 10.30-kor a Hajós Alfréd uszodában játssza a bajnoki elődöntő harmadik mérkőzését.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A bajnoki elődöntőben eddig a vendégek voltak otthon – már ami az eredményt illeti. Budapesten a Hungerit nyert (7–4), Szentesen pedig a Domino-BHSE-Polo (8–7). Kiegyeznénk vele, ha ez a tendencia a mai derbin folytatódna a három győzelemig tartó párharcban (állás: 1–1).

– Nyerni szerettünk volna – mondta Szremkó Krisztina, a Kurca-partiak legrutinosabb játékosa –, sajnos nem sikerült. Az első negyedben kapkodtunk, nem jöttek be a lövéseink, ez pedig idegesített bennünket. Később megnyugodtunk, a záró játékrészben vezettünk is 7–5-re, de a hajrában buta, elkerülhető gólokat kaptunk. A kihagyott négyméteres? Nem azon múlott, hanem a már említetteken, az első negyed „flúgos futamán" és a végjátékon – akkor „bénáztuk" el. Viszont idegenben minden esélyünk megvan a sikerre, arra, hogy ismét nálunk legyen összesítésben az előny. Ehhez olyan fegyelmezetten, taktikusan kell pólóznunk, mint pénteken. Bár a hajnali 6 órás indulást elhagytuk volna...

Jó hír a Hungerit-színekért szorítóknak, hogy tegnap hazaérkezett Amerikából Győri Eszter (tavaly bajnok, idén bronzérmes lett csapatával a tengerentúlon) és Kozák László edző már rá is számíthat. A negyedik találkozóra holnap 17 órakor kerül sor a szentesi ligeti uszodában.