Kisér ünnepelt
 Madarász Katalin is meghódította a közönséget

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-05-17 | Balázsi Irén

Két nap és két éjjel mosolyogtak a szentesiek a Mosolygósabb Régióért Egyesület Kiséri napok nevű hétvégi programsorozatán. A szereplők népszerűségi listáján Madarász Katalin dalénekes és a TNT együttes versengett egymással.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Felsorolni is nehéz lenne a programokat, amelyekkel a Mosolygósabb Régióért Egyesület kedveskedett a szentesieknek. A kiséri napok elnevezésű családi hétvége a kilencedik volt a sorban.

Az egyesület elnöke, Dömsödi Teréz és csapata gondoskodott arról, hogy kicsik és nagyok jól érezzék magukat a Farkas Antal utcában felállított szabadtéri színpadnál, no meg a sörös és grillcsirkés sátrak környékén.

Több ezren látogattak el oda, a város másik feléből is, sőt vidéki vendégek is kíváncsiak voltak a rendezvényre, amelynek fővédnökségét Göncz Kinga esélyegyenlőségi miniszter vállalta el. Az egyesület mindenesetre egyenlő esélyt biztosított a hazai szereplők mellett a határon túli művészeti csoportoknak és szólóénekeseknek is, jöttek Szlovákiából, Erdélyből és a Vajdaságból.

A Vöröskereszt asztalánál vérnyomást mértek, még Madarász Katalin dalénekesét is ellenőrizték.