Három meccsből a fináléba

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-05-13 |

A Hungerit-Szentesi VK OB I-es női vízilabdásai ma 19.15-kor a Domino-Polo vendégeként kezdi meg azt a párharcot amelynek a tétje a döntőbe jutás.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A rájátszást, az esélyeknek megfelelően könnyed játékkal, fölényes győzelmekkel kezdte a Hungerit-Szentesi VK. A kecskeméti Villanó Fokákat 22–4-gyel és 16–1-gyel búcsúztatva jutottak Szremkóék a legjobb négy közé. A fináléért, mától, az a Domino-Polo következik, melyet az alapszakaszban Szentesen 7–5- re vertek meg.

– Természetesen nagyon komolyan készülünk a fővárosiak ellen, éppen most is tréningezünk – közölte Kozák László vezetőedző. – Az alapszakaszban, igaz csak minimális különbséggel, előttünk végzett a Domino-Polo. Szeretnénk meglepetést okozni, olyan figurákat, taktikai elemeket alkalmazunk majd, melyeket eddig gyakoroltunk, sulykoltunk, de a repertoárban még nem szerepelt. Ez ellen senki sem készülhet. Úgy gondolom reális esélyünk van a döntőbe jutásra, sőt a három győzelemig tartó párharcot szeretnénk három mérkőzésből megoldani. Pedig a Polo mindent bevet: az első pesti meccs negyed nyolckor kezdődik, hogy éjfél után érjünk haza; a másik pedig 10.30-kor, hogy hajnali hatkor indulhassunk...

Rossz hír az együttesért szorítóknak, hogy Kistelekire valószínűleg nem számíthat Kozák edző, a kiváló játékosra műtét vár.