Bankkártyát loptak a temetőben

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-05-05 |

A szentesi Kálvária temetőben egy család az elhunyt hozzátartozó sírja körül állt, egyikük a szomszédos sírkőre tette a táskáját. Csak később vette észre, hogy a táskából ellopták a pénztárcáját, a bankkártyájával együtt.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A szentesi Kálvária temetőben egy család az elhunyt hozzátartozó sírja körül állt, egyikük a szomszédos sírkőre tette a táskáját. Csak később vette észre, hogy a táskából ellopták a pénztárcáját, a bankkártyájával együtt. A tárcában tartotta azt a papírt is, amelyre a PIN kódot írta, így nem meglepő, hogy a letiltás előtt 450 ezer forintot emeltek le a számlájáról.

Négy autót is kifosztottak az elmúlt napokban Szentesen: a Kálvária temető előtt parkoló egyik kocsiból pénztárcát, okiratokat vittek el, a Báthory utcában lévő lezáratlan járműből 250 ezer forint készpénzt, a Szabadság téren nyitva hagyott kocsiból rádiós magnót, szerszámkészletet, pótkereket, biztonsági gyermekülést, összesen 260 ezer forint értékben. Az Apponyi téren parkoló kocsinak a szélvédőjét törték be és kiemelték a benn lévő pénztárcát ismeretlen tettesek, akik ellen a Szentesi Rendőrkapitányság nyomoz.

Két ember pedig betört egy fábiánsebestyéni lakásba május elsejére virradóra. Pénzt és pálinkát vittek el, ügyükben már elkezdődött az eljárás.