Itthon a pontokért

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-04-30 | Imre Péter

A labdarúgó NB II-es Szentes, valamint az NB III-as Algyő és a HFC is hazai pályán igyekszik minél több pontot szerezni.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Az NB II-es Szentes TE vasárnap 17 órakor az ESMTK-t látja vendégül, a cél egyértelmű:
– Hazai pályán régen gyűjtöttük már be mind a három pontot – mondta Török László edző –, most erre készülünk. Amennyiben a múlt heti formát, helyzetkihasználást és hozzáállást átmentjük, ez sikerülhet. Anka „sárgaság" miatt hiányzik majd, Kislőrincz még nem százszázalékos, a bordazúzódása nem gyógyult meg teljesen, de ha kell, bevethető. A pályára lépő csapatban mindössze egy kérdőjel van: Kiri – Márics, Gyagya, Kerepeczki, Puskás – Tasi, vagy Kovács N., Kádár, Koncz, Ábel – Pribiszalics, Barna.

Az NB III-as gárdák a legutóbbi fordulóban másolták egymás eredményeit: idegenben 1–1-re végeztek, úgy, hogy a szünetben még ők vezettek. Az Algyőnek nem lesz könnyű dolga, a Monort fogadja szombaton 17 órakor. Ez igazi rangadónak ígérkezik:
– Ha a tabellára pillantunk, akkor nem mi vagyunk az esélyesek – közölte a tréner, Lóczi István – és ezt a közelmúlt három döntetlenjének „köszönhetjük". Remélem, hogy a játékunk folyamatosan javul és sikerül kiharcolnunk a győzelmet. Ennek záloga lehet, hogy már a fejekben – az enyémben és a fiúkéban – is rend van. Pálinkó még sérült és Dénes szereplése is kérdéses, de rá én számítok. A kezdő a következő: Dénes – Rau, Krisztin, Kothencz, Krucsó – Sümeghy, Vass, Krajczár, Pataki, vagy Daróczi – Kui, Zakar.

Vásárhelyen Rostás Károly edzőnek főhet a feje, hogy ki fog gólt lőni a Ceglédnek a vasárnap 17 órakor kezdődő derbin:
– A győzelem a célunk, de ezt nem lesz egyszerű kivívni – árulta el a szakember. – Rácz kisárgult, Ruzsinszki sérült, vagyis csatárok nélkül kellene megszereznünk a három pontot; ráadásul Huszár is sérült és Tóth is kidőlt a sorból. Kezdőt nem tudok mondani, az ifiből hozunk fel pár fiatalt, hogy valaki azért a kispadon is üljön...