Szentesi szépség a TV 2 egyik arca
 A csatorna Farkas Laurával reklámozza magát

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-04-21 | Blahó Gabriella

A kereskedelmi csatorna a szentesi Farkas Laurát választotta: az ifjú nő arca folyamatosan feltűnik a műsorok közötti rövidfilmbetétekben. A Miss Hungary szépségverseny második helyezettje örömmel vett részt a forgatásokon, modellként pedig Milánóról álmodik.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Az ifjú nő a Széchenyi ligetben. Fotó: Tésik Attila
A kereskedelmi és közszolgálati tévék is a műsorok között megkülönböztető rövidfilmeket használnak, mellyel emlékeztetik a nézőket arra, éppen melyik csatorna adását élvezik. Az egyik ilyen rövidfilmben naponta több alkalommal is feltűnik egy különösen szép nő. A szentesi Farkas Laura kerékpárral jelenik meg egy fiú társaságában, mászókáznak és vattacukrot esznek – a jelenet vidám, diákos hangulatú.

Laura élvezte a forgatást, hiszen itt nemcsak a szépségét mutathatta meg, hanem játékban is részt vehetett. A Miss Hungary második helyezettje nemrégiben tért haza Kínából, ahol a Miss Modell of the World elnevezésű versenyen tizedik lett a világ legszebb lányai között. A modell úgy véli, a szépségversenyen szakmai szempontok szerint elsősorban az emberre kíváncsiak az ítészek, míg a modellkedés kreativitást, lendületet, fantáziát igényel. A modell szereplésében mindig fontos a cél: csodálatos ruhákat tehet még vonzóbbá a közönség számára a divatbemutatókon.

Fotózások, filmezések alkalmával pedig az üzenet szempontjából legtetszetősebb képi megfogalmazás közvetítője a modell. Ilyen szerepben pedig Laura mindig szívesen bontakozik ki.

Hétköznapokon, otthoni és baráti környezetben a számára legkényelmesebb viseletben jár, olyan holmiban, amiben jól érzi magát. A farmert és egyszerű pulóvert viselő tizenkilenc esztendős, a napokban érettségizik – a kínai világverseny miatt halasztott egy évet. Keveset alszik és sokat tanul, ám a fáradtságnak nyomai sem látszanak rajta. Továbbtanulni Esztergomban vagy Egerben szeretne, kommunikáció és művelődésszervező szakon. „Az esélytelenek nyugalmával készülök" – mondta magáról, finom iróniával Laura, akit álmai távoli országokba hívnak. A sorban természetesen szerepel a divat fővárosa, Párizs, de úgy érzi, boldog lehetne Milánóban vagy Londonban is...