Tartós lesz a jó forma?

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-04-16 | Mádi József

Az NB-s labdarúgócsapataink közül az Algyő (otthon a Túrkeve ellen 17 órakor) és a Szentes (Salgótarjánban, 15 órakor) szombaton, a Hódmezővásárhelyi FC pedig vasárnap (otthon az Örkénnyel 17 órakor) játszik.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
A Szentes mai ellenfele, a Salgótarján hétközi meccsen 4–1-re kikapott Karcagon. Ám a tréner, Török László szerint ennek ellenére is kellemetlen ellenfél lesz a tabella 13. helyezettje.

– Különösen otthon veszélyesek, hiszen keményen, agresszívan játszanak. A hátralévő kilenc meccsen az a feladatunk, hogy elérjük a célunkat, az 1–6. hely valamelyikét. A Szentesen kialakult helyzet miatt természetesen szomorú vagyok, de annak örülök, hogy a gárda zömét, több mint hetven százalékát más városok csapatai szívesen látnák. És ebben tőlem maximális segítséget kapnak a labdarúgók – nyilatkozta Török.

A várható kezdő: Kiri – Márics, Kerepeczky, Kádár, Gyagya – Ábel, Koncz, Anka, Puskás – Pribisalics, Barna.

Dobogóért hajtó gárdák csatáját rendezik ma 17 órától Algyőn. A házigazda, harmadik helyezett csapat a mögötte azonos pontszámmal lévő Túrkevét látja vendégül. Az algyőiek a tavaszi idény elején még botladoztak, ám az elmúlt két fordulóban már megfelelő játékot nyújtottak, nem mellékesen négy pontot szereztek a két idegenbeli meccsen. Lóczi István gárdájában Kiszner és Pálinkó továbbra is sérült, ám a többiek a tréner rendelkezésére állnak. A várható kezdő: Dénes – Krisztin, Rau, Kothencz, Krucsó – Sümeghy, Vass, Krajczár, Pataki – Zakar, Kui.

Újabb, az élbolyhoz tartozó csapatot fogad vasárnap 17 órától az NB III-ban a HFC.
– És ugyanúgy veretlenek, mint ahogy a Monor volt, mielőtt velünk találkozott. Ez akár jó előjel is lehet a második Örkény ellen. Bízom abban, hogy a hazai pozitív szériánkat folytatjuk, hiszen Vásárhelyen bárkit meg tudunk szorítani. Ugyanolyan lelkesen, fegyelmezetten, koncentrálva kell játszanunk, mint tettük azt a legutóbbi két alkalommal. Egyedül Szűcsre nem számíthatok a három sárgája miatt – mondta Rostás Károly, a HFC edzője.