Verhető ellenfelek

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-04-11 |

A futsal NB I-ben mindkét megyei csapat hazai pályán játszik ma 19 órától. A Legrand-Szentes GBSC a Miskolcot fogadja a Dr. Papp László Sportcsarnokban, míg az Első Beton a Vasast látja vendégül az újszegedi sportcsarnokban szintén 19 órától.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Utolsó hazai bajnoki mérkőzését játssza ebben az idényben az újszegedi sportcsarnokban az Első Beton. Szabó Zsolt tanítványai már az őszi, budapesti mérkőzésen is legyőzhették volna a Vasast, ám
hiába vezettek 2–0-ra, végül a fővárosi piros-kékek nyertek 6–2-re. A visszavágásban bízik a tréner, aki mindenképp a sikerben gondolkodik. Nehezíti a helyzetét, hogy Csúri, Sándor és Rácz továbbra is sérült, míg Szentágotai három sárgája miatt nem játszhat. A támadó Dóra viszont visszatérhet.

A szentesi gárda azt a Miskolcot látja vendégül, amely ebben a szezonban több meglepetést is szerzett. A Legrand azonban csakúgy, mint az összes eddigi hazai meccsén, ezúttal is szeretné megszerezni a győzelmet. A két gárda a vidék legjobbja címért is küzd, így a Kurca-partiaknak ebből a szempontból szintén fontos lenne a három pont megszerzése.