Szentes: vége a minőségi focinak

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2005-04-09 |

Igazi rangadót rendeznek a labdarúgó NB II-ben: vasárnap 16.30-tól a Szentes a Vecsést fogadja.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Rossz főpróbát tartott a vasárnapi rangadó előtt a Szentes, hiszen a korábbról elhalasztott mérkőzésen Bőcsön 3–0-ra kikapott. A folytatás rögtön egy kemény meccsel következik: az eddig veretlen Vecsés látogat vasárnap 16.30-tól a szentesi városi stadionba.

– A helyzetkihasználásunkon feltétlen javítani kell. Ha a Bőcsön kialakított lehetőségeink felét most is elérjük, és ezeknek csak a felét belőjük, már elégedett leszek. Ennél sokkal fontosabb azonban, hogy bajban vagyunk. A visszaszámlálás elindult, lejátsszuk a hátralévő meccseinket, köztük az öt hazait is maximális erőbedobással, aztán Szentesen vége a minőségi focinak. Úgy látszik, az önkormányzatnak nincs szüksége a város jó labdarúgására – nyilatkozta Török László, a Szentes trénere.

A várható szentesi kezdő: Kiri – Márics, Koncz, Kádár, Gyagya – Ábel, vagy Tasi, Anka, Kislőrincz, Puskás vagy Kerepeczky – Barna, Pribisalics.
A forduló további párosítása: Kazincbarcika–Putnok, Kistarcsa–Bőcs, Gyula–Salgótarján, ESMTK–Kiskunhalas, Hajdúböszörmény–Baktalórántháza, Mátészalka–Karcag, Jászapáti–Dabas.

Az NB III-ban a Hódmezővásárhely szombaton 16.30-tól Battonyán, az Algyő vasárnap 16.30-tól Szolnokon lép pályára.